Pronađite nas na facebooku Pronađite nas na linkedinu Kontaktirajte nas putem skype Javite nam se na google talk +385 1 550 9494

NEW

Informatička rješenja

Informatički sustav se sastoji od opreme čija kvaliteta uvjetuje funkcioniranje samog sustava i zato je odabir odgovarajućih komponenti od presudne važnosti za uspješno i prosperitetno poslovanje svake organizacije.

Nemali broj poduzeća u svom ITC inventaru ima suvišnu skupu opremu koja im nije potrebna niti su pri kupnji educirani o mogućnostima iskorištavanja, a nema npr. licencirane programe čime se izlažu raznim rizicima. S druge strane, poduzeća koriste tehnologije koje nisu u službi unaprijeđenja i automatizacije poslovnih procesa čime se gubi vrijeme/novac.

Opširnije...

Održavanje

Svakoj organizaciji je od velike važnosti stabilan ITC sustav koji dobro funkcionira i prilagođava se promjenama u poslovanju. Sam karakter ITC tehnologija podrazumijeva kontinuiranu brigu i pravilno korištenje kako bi sigurnost i nesmetani rad uvijek bili zagarantirani. Bez obzira na broj računala i servera te operativne sustave koje imate, ako želite da Vaš ITC sustav radi na vrhunskoj razini i da imate potrebne informacije kad i gdje su Vam potrebne, naši stručnjaci su tu da Vam to i osiguraju.

 

Opširnije...

Servis

Djelujemo na području Zagreba i uže okolice.

Naša ponuda uključuje popravak fizičkih i programskih dijelova svih vrsta računala i računalne opreme, mrežne opreme, pisača te raznih elektroničkih uređaja.

Opširnije...

Servis računala

 Pronalaženje uzroka kvara

  • testiranje hardware komponenti
  • detekcija virusa, spyware-a...
  • provjera konfiguracije, postavki....

Opširnije...

Servis pisača

drucker, printer, pisač...

laserski ili ink jet (tintni) pa čak i matrični za nas nisu problem!

  • održavanje: čišćenje radi kvalitetnijeg ispisa i produženja vijeka trajanja
  • popravak: čišćenje, ugradnja rezervnih djelova, podešavanje
  • mogućnost ustupanja zamjenskog printera