Pronađite nas na facebooku Pronađite nas na linkedinu Kontaktirajte nas putem skype Javite nam se na google talk +385 1 550 9494

NEW

Informatička rješenja

Informatički sustav se sastoji od opreme čija kvaliteta uvjetuje funkcioniranje samog sustava i zato je odabir odgovarajućih komponenti od presudne važnosti za uspješno i prosperitetno poslovanje svake organizacije.

Nemali broj poduzeća u svom ITC inventaru ima suvišnu skupu opremu koja im nije potrebna niti su pri kupnji educirani o mogućnostima iskorištavanja, a nema npr. licencirane programe čime se izlažu raznim rizicima. S druge strane, poduzeća koriste tehnologije koje nisu u službi unaprijeđenja i automatizacije poslovnih procesa čime se gubi vrijeme/novac.

Opširnije...

Mrežna rješenja

Svaka tvrtka - mala, srednja, velika, temelji svoje poslovanje na računalnoj mreži. Zahvaljujući uporabi suvremene tehnologije, našim stručnim djelatnicima i višegodišnjem iskustvu sposobni smo Vam ponuditi uredska mrežna rješenja koja olakšavaju i unaprijeđuju poslovanje. Koristimo tehnologije proizvođača koji su dokazani autoritet na području mrežnog povezivanja i Internet tehnologija te osiguravaju brzinu i pouzdanost.

Opširnije...

Sigurnosna rješenja

Sigurnosna rješenja


Zaštitite Vaša osobna i poslovna računala, notebook-e, servere i računalnu mrežu. Bez zaštite danas nije moguće koristiti Internet i prednosti informatizacije poslovanja, a gubitci mogu biti kobni. Zaštitite se od gubitka i curenja financijskih podataka, tajnih poslovnih podataka te od programskih i fizičkih oštećenja Vaše opreme.

Opširnije...