Pronađite nas na facebooku Pronađite nas na linkedinu Kontaktirajte nas putem skype Javite nam se na google talk +385 1 550 9494

NEW

Informatička rješenja

Informatički sustav se sastoji od opreme čija kvaliteta uvjetuje funkcioniranje samog sustava i zato je odabir odgovarajućih komponenti od presudne važnosti za uspješno i prosperitetno poslovanje svake organizacije.

Nemali broj poduzeća u svom ITC inventaru ima suvišnu skupu opremu koja im nije potrebna niti su pri kupnji educirani o mogućnostima iskorištavanja, a nema npr. licencirane programe čime se izlažu raznim rizicima. S druge strane, poduzeća koriste tehnologije koje nisu u službi unaprijeđenja i automatizacije poslovnih procesa čime se gubi vrijeme/novac.

Ako ne želite biti jedno od takvih poduzeća prije kupnje morate imati uvid u isplativost investicije, jasne i konkretne prednosti te izabrati optimalne komponente. Trebate rješenje koje je prilagođeno Vašoj djelatnosti, trenutnoj organizaciji poslovanja i budućim potrebama.

Ako Vam se to čini "pomalo teško", mi ćemo Vam rado uskočiti u pomoć, potpomognuti u ostvarivanju Vaših ciljeva i osvježiti obavljanje Vaših radnih zadataka.

Kroz suradnju sa glavnim distributerima u Hrvatskoj možemo ponuditi rješenja i opremu za rad svih svjetskih renomiranih proizvođača.

Iskustvo, velika volja za učenje, poznavanje i kontinuirano praćenje tehnoloških mogućnosti osiguravaju da točno prepoznamo potrebe i želje korisnika svih profila i zatim ponudimo samo najbolje rješenje sa svim navedenim pozitivnim osobinama, naravno uz konkurentne cijene.

Naši ciljevi su napredak i zadovoljni klijenti koji će nam se vratiti.

Mrežni kabelHardware :

  • računala ( prijenosna, stolna, tablet), računalne komponente, periferija, printeri, mrežna oprema, telekomunikacijska oprema, optički uređaji, kabeli
  •   i pribor, potrošni materijal...
  • odabiremo opremu prema Vašim potrebama i željama te prema omjeru cijene i kvalitete
  • kompletna usluga - ponuda, nabava, implementacija, podrška

Software

NOD32 višestruko nagrađivani proizvodi za cjelovitu zaštitu računala i računalnih mreža

MICROSOFT najpriznatijii proizvodi na području uredskog poslovanje, nudimo implementaciju, održavanje i podršku za:

  • operativni sustav: Windows 7, Windows Vista, 2000, XP i stariji
  • server platforma: Windows 2011 ( zadnje generacije OS-a za naprednije zahtjeve poslovanja), , Windows 2008, Windows 2003 i stariji
  • desktop aplikacije: Windows Office 2007/2010 (dokazana okruženja za svakodnevni rad)