Pronađite nas na facebooku Pronađite nas na linkedinu Kontaktirajte nas putem skype Javite nam se na google talk +385 1 550 9494

NEW

VoIP za poslovne korisnike

Voip telefonija logoVoIP telefonija zamjenjuje tradicionalnu telefoniju koja je uspoređujući sa VoIP-om skupa, suvišna, nepotpuna, zatvorena i bez mogućnosti danjeg razvoja. VoIP telefonija se brzo razvija no po kvaliteti zvuka već je dostigla a po mogućnostima i prestigla klasičnu telefoniju a posebno je privlačna jer omogućuje da telefonske pozive obavljamo preko postojećih podatkovnih mreža te izbjegnemo račune operatera.

 

Razvojem širokopojasnog Interneta većih brzina (adsl, 3G, optika) danas je VoIP pristupačan svima, ne isključivo velikom korporacijama koje uživaju tu tehnologiju zadnje desetljeće, te su stvoreni svi preduvjeti za potpunu migraciju tehnologije telefoniranja koja aktualna svjetska kriza i potrebe za smanjivanjem troškova dodatno ubrzavaju.

 

 

Kada se odlučite da je vrijeme da i Vi poduzmete potrebne korake za prelazak na VoIP telefoniju SML-NET je tu da sa svojim stručnim djelatnicima za mrežne tehnologije objedini Vašu mrežnu i telekomunikacijsku infrastrukturu i stvori moćan sustav koji pokreće Vaše poslovanje.

 

Kliknite na jedan od slijedećih linkova da bi ste saznali više:

Prelazak na VOIPVoip mogućnostiVoip paketi